Aanvullende informatie Motorclub Tubbergen:

Bestuur:

• Rob van der Aa. (Voorzitter)
  • Rob Kotte.
  • Jeroen van Batenburg.

Contact:

Secretariaat Motorclub Tubbergen:

Rob Kotte

Geelgors 11

7651GP Tubbergen

Mail: info@motorclubtubbergen.nl

Lid worden:

Nieuwe leden zijn altijd welkom bij Motorclub Tubbergen!

Om kennis te maken kun je ervoor kiezen om geheel vrijblijvend een keer deel te nemen aan één van de geplande toertochten zoals die op de toerkalender staan vermeld (toerweekenden uitgesloten). Nadien kun je beslissen om je als nieuw lid aan te melden. Indien je een keer wilt meerijden kun je dit het beste vooraf even doorgeven aan het secretariaat zodat we van je deelname op de hoogte zijn.

Je mag jezelf natuurlijk ook direct aanmelden als lid door het inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en op te sturen naar het secretariaat van de motorclub.

Regelement deelnemers motortoertochten:

De contributie dient voor de eerste toertocht van het nieuwe seizoen te worden betaald. Het bedrag wordt jaarlijks tijdens de jaarvergadering bepaald.

Iedereen die deelneemt aan een activiteit van de Motorclub Tubbergen doet dit geheel voor eigen risico en verantwoording.

Het bestuur en / of eventuele voorop rijdende personen zijn niet voor het (rij)gedrag van de deelnemers aan een activiteit verantwoordelijk, en kunnen niet voor eventuele schade aansprakelijk worden gesteld.

De wettelijke (verkeers)voorschriften zijn altijd van toepassing.

De motorclub kent geen officiële voorrijders.

Om achter een voorop rijdende persoon aan te mogen rijden is dus een gunst en geen recht.

Iedere deelnemer aan een tocht blijft altijd verantwoordelijk voor zijn eigen rijden en zal ook bij achterop raken  uit de groep, (eventueel door  nalatigheid van de voor hem rijdende persoon) op eigen kracht het einddoel moeten kunnen bereiken.

Neem voldoende afstand en rij schuin achter je voorganger, maar laat echter ook geen gaten vallen.

Een voorop rijdende persoon kan nooit de gehele groep overzien en bij elkaar houden. Deze taak ligt bij de gehele groep.

Houd de rijder achter je in de gaten, als je deze niet meer ziet, stop dan op een veilige plaats aan de kant van de weg, als iedereen dit doet stopt de groep vanzelf, en kan de voorop rijdende persoon omkeren om de groep weer bij elkaar te brengen.

Neem altijd een ledenlijst met telefoonnummers en een wegenkaart mee.

Stop nooit op de rijbaan maar altijd op een veilige plek naast de weg.

Beginnende en of wat rustige rijders dienen voor in de groep te rijden.

Iedere deelnemer aan een tocht die vooraf behoefte heeft aan meer informatie betreffende de route en of eventuele pauze adressen kan dit bij het bestuur kenbaar maken.

Vertrek altijd met een volle tank en een in goede conditie verkerende motorfiets.

Bij een tankstop dient iedereen de tanken, ook al zijn het kleine hoeveelheden.

Haal nooit in als het niet veilig kan, wees hierdoor niet bang om achter te raken, de groep wacht wel.

Deelnemers met een motorfiets met kleine tankinhoud dienen dit voor vertrek kenbaar te maken.

Overmatig alcoholgebruik (’s avonds.) tijdens motortoer weekenden wordt niet getolereerd.

Iedere deelnemer aan een tocht blijft altijd verantwoordelijk voor zijn eigen rijden en zal ook bij achterop raken  uit de groep, (eventueel door  nalatigheid van de voor hem rijdende persoon) op eigen kracht het einddoel moeten kunnen bereiken.