Welkom bij Motorclub Tubbergen

Motorclub Tubbergen

Motorclub Tubbergen is in 1997 opgericht door een aantal enthousiaste motorrijders. Momenteel telt de motorclub ongeveer 30 leden, afkomstig uit Tubbergen en omgeving.

Jaarlijks organiseren wij vier dagtoertochten, een avondtoertocht, een kort toerweekend van en een lang toerweekend van vier dagen of langer. De snertrit in november vormt traditioneel de afsluiting van het motorseizoen.

De dagtoertochten voeren afwisselend in diverse richtingen door Nederland en Duitsland. De meerdaagse toertochten gaan over het algemeen richting de bochtenrijke berggebieden in Duitsland.

Naast de toertochten organiseren wij een nieuwjaarsreceptie en één of meerdere gezellige bijpraatavonden 

Ons vaste adres voor samenkomst en vertrek is restaurant Troubadour bij camping 'n Kaps  Tibsweg 2  7651 KP  Tubbergen.

Overwegend wordt er in twee groepen gereden, één groep voor toeristische rijders en één groep voor wat sportievere rijders.

De toertochten worden uitgezet en voorbereid door de toercommissie. Tegenwoordig gebeurt dit altijd met behulp van navigatie software op de computer. De routes worden voorafgaand aan een toertocht aan alle leden toegestuurd.

Ook niet clubleden zijn geheel vrijblijvend van harte welkom om een keer mee te rijden, waarna men zich eventueel als lid kan aanmelden.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, en daarom verwachten wij van alle deelnemers dat men zich houdt aan het "Reglement Motorclub Tubbergen".